fbpx
Ga naar de inhoud

Onze maatwerk projecten uitgelicht

Door onze ervaring met grootschalige en kleinschalige projecten weten wij in alle situaties hoe kritisch de eisen kunnen zijn die aan een houten projectvloer worden gesteld. In hotels, winkels en anders publieke locaties is de duurzaamheid van de houten vloer minstens zo belangrijk als de uitstraling. De bijzondere locaties waar wij een houten projectvloer mochten leggen, waren een uitdaging, maar ook een bron van inspiratie. Elke houten vloer of gevel, maar ook elk pand heeft tenslotte zijn eigen unieke karakter.

Inspiratie en uitdaging

De hoge eisen die wij stellen aan onze parketvloeren, stellen we ook aan onze keukenkasten en projectinterieurs. In onze nieuwe werkplaats staat een innovatieve CNC machine die twee machines in een combineert. De machine zaagt de panelen op maat en boort direct de gaten op de tiende millimeter nauwkeurig. De kantenaanlijmer Akron 1300 machine werkt de gezaagde panelen superstrak af met kantband: niet verlijmd, maar door airforce; hete lucht smelt de afwerkband naadloos samen met de panelen. De band wordt exact op de dikte van de plaat gefreesd. Vuil en vocht krijgen geen kans omdat er eenvoudig geen naden zijn, en het ziet eruit als spuitwerk
Laat u inspireren en overtuigen door de maatwerk interieurs die we op bovenstaande locaties mochten adviseren en leggen. En voor zover het publieke locaties betreft, zouden we zeggen: ga eens een kijkje nemen om te voelen hoe mooi het materiaal is afgewerkt.

Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden

Maak hier direct een afspraak met een expert in onze showroom in Goes