Onze maatwerk projecten uitgelicht

Sinds enige tijd adviseert, ontwerpt en realiseert Van den Dongen ook complete maatwerk interieurs. Van een multifunctionele bedrijfskantine tot keukens met reclaimed oud hout, van winkelinterieurs tot design kastenwand. Wij ontwerpen uw maatwerk keuken of kast graag zelf, en voor complexere totaalinrichtingen hebben wij contacten met ontwerpers en  interieurarchitecten. Wij leveren in dit geval onze bijdrage in materiaalkennis, productie en ervaring in projectmanagement. Met het oog op kwaliteit zoeken wij juist deze samenwerking: niet op elkaars stoel zitten maar luisteren naar de klant, kennis en kunde bundelen voor echt maatwerk.

Industriële stoere keuken

Vlissingen

Compleet appartement

Middelharnis

Design keuken

Goes

Restaurant Codium

Goes

strak en open kantoor

Goes

Maatwerk interieur

Burgh-Haamstede

Stoere keuken

Rotterdam

Multifunctionele kantine

Rotterdam

De perfecte keuken

Krabbendijke

Inspiratie en uitdaging

De hoge eisen die wij stellen aan onze parketvloeren, stellen we ook aan onze keukenkasten en projectinterieurs. In onze nieuwe werkplaats staat een innovatieve CNC machine die twee machines inéén combineert. De machine zaagt de panelen op maat en boort direct de gaten op de tiende millimeter nauwkeurig. De kantenaanlijmer Akron 1300 machine werkt de gezaagde panelen superstrak af met kantband: niet verlijmd, maar door airforce; hete lucht smelt de afwerkband naadloos samen met de panelen. De band wordt exact op de dikte van de plaat gefreesd. Vuil en vocht krijgen geen kans omdat er eenvoudig geen naden zijn, en het ziet eruit als spuitwerk.

Laat u inspireren en overtuigen door de maatwerk interieurs die wij op bovenstaande locaties mochten adviseren en leggen. En voor zover het publieke locaties betreft, zouden we zeggen: ga eens een kijkje nemen om te voelen hoe mooi het materiaal is afgewerkt.