fbpx
Ga naar de inhoud

Zo gaan wij te werk

Om jouw interieur dromen werkelijkheid te maken

Voor kwaliteit en tevredenheid

Ontdek onze werkwijze voor het realiseren van jouw droomproject. Bij Van den Dongen geloven we in een gestructureerde aanpak die begint bij het luisteren naar jouw wensen en eindigt met een perfect resultaat. Met ons ervaren team van professionals zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering en een vlotte communicatie gedurende het hele proces. Van concept tot oplevering, wij staan voor transparantie, kwaliteit en klanttevredenheid. Leer meer over hoe wij te werk gaan en ontdek hoe we jouw ideeën tot leven kunnen brengen.

1. Een eerste afspraak en raming

De eerste stap naar jouw nieuwe parket of interieur is het maken van een afspraak in onze showroom in Goes. Tijdens de afspraak kun je vertellen over jouw project, jouw wensen en je beschikbare budget. Neem vooral ook afbeeldingen mee van bijvoorbeeld Pinterest die je inspireren. Onze expert denkt graag met je mee en geeft je een eerste advies over de mogelijkheden qua materialen en afwerkingen.

In de meeste gevallen kunnen we tijdens deze eerste afspraak al een raming maken. Een raming is een schatting van kosten, tijd of omvang van een project voordat een definitieve offerte wordt opgesteld. Het geeft een indicatie van de benodigde middelen en helpt bij het beoordelen van de haalbaarheid en het budget van het project. Wanneer je het eens bent met deze eerste schatting gaan we naar de volgende stap.

2. De tekening en de offerte

Wanneer je akkoord bent met de raming en met ons aan de slag wilt gaan voor jouw project maken we jouw offerte op. Als hierbij een tekening nodig is rekenen we daar kosten voor. We zetten namelijk een specialist in voor het tekenwerk om zo precies de omvang van jouw project en het uiteindelijke resultaat te visualiseren. De kosten voor een tekening bedragen ongeveer € 150,- afhankelijk van de grootte van jouw project.

Wanneer je de offerte accepteert en jouw opdracht plaatst brengen we de tekenkosten weer in mindering op de prijs van jouw project. Als een tekening niet nodig is, of wanneer je al over een tekening beschikt, dan rekenen we deze tekenkosten natuurlijk niet.

3. Jouw opdracht is geplaatst

Wanneer je akkoord bent met de offerte en het uitgetekende ontwerp spreken samen een levertijd met elkaar af. Na een overeenstemming is de opdracht voor jouw project officieel bij ons geplaatst. Dat betekent dat we nu aan de slag gaan met het bestellen van de materialen en het inplannen van jouw project.

4. Het inmeten van jouw project

Samen plannen we een inmeet moment in op de locatie van jouw project. Het liefste doen we dit minstens vier weken voor de uitvoerdatum van jouw project. Dit geeft ons ruim de tijd om alle afgewerkte wanden, vloeren en plafondhoogtes na te meten en de juiste plaatsing van de technische installaties zoals kranen en wandcontactdozen te controleren. Wanneer we alle maten hebben maken wij een definitieve werktekening voor jouw project die we uiteraard nogmaals met je bespreken.

5. De productie van jouw project

Wanneer je akkoord hebt gegeven op de definitieve werktekening gaan we aan de slag in onze productieruimte met het verwerken van jouw materialen. Alle uitgetekende onderdelen worden gefreesd, gezaagd en alvast zoveel mogelijk in elkaar gezet. Hoe meer we jouw project in onze werkplaats kunnen voorbereiden, hoe korter de montagetijd en hoe sneller je kunt genieten van het resultaat.

6. De montage op locatie

Ten slotte is het tijd om jouw project te monteren en op te leveren. Meestal doen we dat met minimaal twee meubelmakers en altijd mensen uit ons eigen team zodat we garant kunnen staan voor de kwaliteit. Zij monteren alle onderdelen van jouw project, leggen het gebruik en eventueel onderhoud ervan uit en leveren het uiteindelijke resultaat aan je op.

Wat kunnen we voor jou doen?

Lees meer over onze diensten in parket en maatwerk interieur. Wil je samen aan de slag voor jouw project? Maak dan gerust een afspraak in onze showroom in Goes.

Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden

Maak hier direct een afspraak met een expert in onze showroom in Goes