fbpx
Ga naar de inhoud

Van den Dongen

Parket en maatwerk interieur

Over ons

Al in 1987 startte Wim van den Dongen zijn eigen zaak in houten parketvloeren in Zeeland. Zijn opvolger, Bart van den Dongen, heeft het aanbod uitgebreid met maatwerk interieurbouw. Hiervoor heeft hij ambitieuze veranderingen doorgevoerd; een nieuwe showroom in Goes met een grotere productieruimte. Dankzij moderne machines kunnen we efficiënt werken terwijl we onze kwaliteit blijven waarborgen, want de verwachtingen van de klant overtreffen, dat blijft ons hoogste doel.

35+ jaar aan expertise

In 1987 werd Van den Dongen al opgericht als expert in houten parket vloeren.

450 m² moderne productieruimte

Hier gaan we efficiënt te werk met kwaliteit als hoogste prioriteit.

100+ tevreden klanten

Zowel particulieren als ondernemers weten ons te vinden voor parket en maatwerk interieur.

Onze showroom en productieruimte in Goes

Sinds 2019 is Van den Dongen parket en maatwerk interieur gevestigd op de Scottweg 1 Unit 12 in Goes. We verwelkomen je graag op afspraak om je uitgebreid te ontmoeten en jouw project te bespreken. In onze showroom kun je zelf zien en voelen welke verschillende materialen en afwerkingen beschikbaar zijn. Hierin zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Als je het kunt bedenken dan kunnen wij het maken!

Achter onze showroom bevindt zich onze productieruimte, waar we met trots onze klanten rondleiden om een kijkje te nemen bij onze moderne machines. Ze helpen ons enorm om onze productie efficiënter te maken en onze kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. Ontwerpen en designs kunnen we tot op de millimeter nauwkeurig uitsnijden en frezen en onze vakmensen werken ze met oog voor detail af.

Onze werkwijze

Alles draait bij ons om het overtreffen van jouw verwachtingen. Vanaf het ontwerp tot keuze in materialen en afwerkingen tot snelle montage op locatie, we werken persoonlijk en betrokken. We nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw wensen en behoeften zodat we samen tot een ontwerp komen wat precies is wat jij wilt en perfect past bij jouw project. We gaan voor het beste resultaat en dat hoor je terug in onze reviews!

Marit Kapaan
★★★★★
Erg blij met de mooie vloer die Van den Dongen heeft gelegd, top service!

Peter Weijmans
★★★★★
We hebben een gelakte parketvloer van 1979 en de onderhouds- cleaner en polish was op. Met veel moeite heeft van den Dongen een leverancier gevonden die de cleaner en polish kon leveren. Bij de vakman moet je dus zijn!

H. Zwolle
★★★★☆
Onze ervaring met vd. Dongen parket is uitstekend. Afspraken worden correct nagekomen, uitstekende service en vakwerk wat je zelden tegenkomt.

Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden

Maak hier direct een afspraak met een expert in onze showroom in Goes