fbpx
Ga naar de inhoud

Onze vloerprojecten uitgelicht

Door onze ervaring met grootschalige en kleinschalige projecten weten wij in alle situaties hoe kritisch de eisen kunnen zijn die aan een houten projectvloer worden gesteld. In hotels, winkels en anders publieke locaties is de duurzaamheid van de houten vloer minstens zo belangrijk als de uitstraling. De bijzondere locaties waar wij een houten projectvloer mochten leggen, waren een uitdaging, maar ook een bron van inspiratie. Elke houten vloer of gevel, maar ook elk pand heeft tenslotte zijn eigen unieke karakter.

Inspiratie en uitdaging

Een houten vloer, die is gekozen op karakter en met vakmanschap gelegd, voegt direct waarde en beleving toe aan uw ruimte. Zodat gasten of bezoekers net wat langer blijven om van de ambiance te genieten. Wij begrijpen echter heel goed wat het voor u betekent als wij uw nieuwe vloer komen installeren. Een (project)vloer die niet toegankelijk is voor publiek kost eenvoudig geld. Wij proberen daarom in alle omstandigheden de normale gang van zaken zoveel mogelijk doorgang te laten vinden. Wij kennen het belang van een strakke planning, zelfs onder onmogelijke condities.

Laat u inspireren door de houten projectvloeren die wij op bovenstaande locaties mochten adviseren en leggen. En voor zover het publieke locaties betreft, zouden we zeggen: ga eens een kijkje nemen om te voelen hoe de houten vloer de basis vormt, ook van een projectmatig of commercieel interieur.

Zet de eerste stap naar jouw droominterieur

Maak hier direct een afspraak met een expert in onze showroom in Goes