fbpx
Ga naar de inhoud

Parket voor buiten

Een verlenging van je interieur

Sfeer en kwaliteit, ook op je terras

Verrijk je buitenruimte met de elegantie en duurzaamheid van parket voor buiten. We bieden je hoogwaardige parketvloeren speciaal ontworpen voor buitenshuis gebruik, waardoor je een naadloze overgang creëert tussen je binnen- en buitenomgeving. Of het nu gaat om een terras, balkon of tuinpad, ons assortiment van buitenparket biedt een mooie en aantrekkelijke oplossing die bestand is tegen de elementen en jarenlang meegaat.

Onzichtbaar bevestigd

Ons buitenparket bestaat uit een hoogwaardig systeem van vloerdelen, die door middel van speciale composiet clips onzichtbaar worden bevestigd op een hardhouten onderconstructie.

Bestand tegen de elementen

Onze houtsoorten voor buiten zijn door de kwaliteit en afwerking bestand tegen verkleuring en verwering door zon en regen en vangen op unieke wijze de werking van de houten delen op.

Sfeervolle buitenruimtes

Met ons parket voor buiten toveren we jouw terras, balkon, veranda of patio om tot een ware buiten leefruimte: naadloos afgewerkt met sfeervolle verlichting.

Houtsoorten en afwerkingen van buiten parket

Buiten worden andere eisen gesteld aan hout en vanzelfsprekend is niet iedere houtsoort geschikt als buitenparket. Onze houtsoorten voor buitenparket hebben we geselecteerd op duurzaamheid, maar ook op hoe prettig ze in gebruik zijn. Daarbij kiezen we heel bewust voor houtsoorten en afwerkingen met antislipeigenschappen. Daarnaast zijn de vloerdelen met een vlak profiel uitgevoerd waardoor algen en mossen zich minder op de plank kunnen hechten en ze gemakkelijk te reinigen zijn. Ons buitenparket is verkrijgbaar met de volgende houtsoorten.

  • Ipé
  • Merbau
  • Paddoek
  • Teak

Wil je meer weten over de prijzen en opties voor jouw project? We laten je graag kennismaken met ons werk en materialen in de showroom zodat je ons vakwerk met eigen ogen kunt zien. Plan gemakkelijk online een afspraak in.

Tevreden klanten met ons buitenparket

Inmiddels hebben we al een breed scala aan opdrachtgevers blij gemaakt met een prachtige parketvloer voor buiten. Zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers weten ons te vinden. Neem vooral een kijkje in ons portfolio om onze unieke buitenterrassen te bekijken.

Nolet’s Vistro in Yerseke

De sfeer van binnen werd doorgetrokken naar buiten met de uitbreiding van het terras. Het buitenparket van padoek is nu nog rood van kleur, dit gaat later vergrijzen zodat het nog beter past bij de nautische uitstraling.

Maritiem strandhuis

Toen het plan ontstond om de tuin opnieuw in te richten, was de keus voor buitenparket snel gemaakt. De rustieke sfeer van de plankenvloer in de keuken werd doorgetrokken naar het terras. 

De Witte Raaf in Arnemuiden

Voor camping de Witte Raaf is gekozen om de vloerdelen uit te voeren met een rubber naad waardoor het terras een meer maritieme uitstraling krijgt passend bij de lange aanlegsteigers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak hier direct een afspraak met een expert in onze showroom in Goes