fbpx
Ga naar de inhoud

PVC-vloer

Een duurzaam Nederlands kwaliteitsproduct

De echte “look en feel” voor een vriendelijke prijs

PVC-vloeren, ook wel luxe vinyl tegels of planken genoemd, zijn een goede keuze als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke vloer die eruit ziet als echt hout, steen of beton. Daarnaast bieden onze PVC-vloeren het voordeel dat ze beter bestand zijn tegen krassen en butsen dankzij de extra harde, flexibele beschermlaag en PUR-finish voor een lang mooi blijvende vloer.

Budgetvriendelijk

Inclusief het egaliseren van de ondervloer kun je al een prachtige PVC-vloer laten realiseren tussen € 75,- tot € 100,- per m².

Ruime keuze in dessins

Met een ruime keuze uit hout-, steen-, metaal-, en abstracte dessins met natuurgetrouw reliëf vind je bij ons gegarandeerd je nieuwe vloer.

Focus op kwaliteit

Onze PVC-vloeren worden geproduceerd in Nederland. Zo kunnen we je verzekeren van een kwaliteitsproduct.

Wat kost een nieuwe PVC-vloer?

De kosten van jouw nieuwe PVC-vloer hangen af van verschillende factoren, zoals het gekozen dessin, materiaal en gewenste patronen. Wat voor vloer je ook kiest, een perfect geëgaliseerde ondervloer is essentieel voor een langdurig mooi resultaat. Daarom berekenen we onze prijzen voor het leggen van je nieuwe PVC-vloer altijd inclusief het egaliseren van de ondervloer. Hiermee kom je ongeveer op een m²-prijs van tussen de 75,- tot € 100,-.

Bekijk ons assortiment PVC-vloeren in Goes

PVC-vloeren komen in veel verschillende soorten dessins met prachtige afwerkingen. Ga je voor een houten-, beton-, of liever een natuurstenen dessin? De PVC-planken of -tegels zijn altijd voorzien van een natuurgetrouw reliëf, zonder zichtbare herhalingen in het dessin waardoor het nagenoeg niet van echt te onderscheiden is. Kom gerust langs in onze showroom in Goes om te kijken en te voelen. Verder staat er een adviseur voor je klaar om je te helpen aan een vloer die past bij je interieur en budget.

Hoe onderhoud je een PVC-vloer?

Het gemakkelijke onderhoud van een PVC-vloer is één van de grote voordelen van het materiaal. Onze vloeren zijn dankzij de hoge kwaliteit van Nederlandse bodem heel goed bestand tegen krassen en butsen. Daarnaast is een PVC-vloer watervast, wat betekent dat het materiaal ook heel geschikt is voor vochtige ruimtes zoals een keuken of een badkamer. Onderhouden doe je simpelweg door de vloer schoon te houden door te stofzuigen en te dweilen met een mild reinigingsmiddel.

Is een PVC-vloer een duurzame keuze?

Als het gaat om de levensduurzaamheid van een PVC-vloer is het antwoord zeker ja. Het is een mooi product wat tegen een stootje kan en lang mooi blijft. Ben je ook benieuwd of een PVC-vloer een groene keuze is? Dan is het antwoord iets ingewikkelder. PVC-vloeren worden namelijk vaak gemaakt in Azië met onduidelijke regelgevingen en gebrek aan toezicht op de emissies die vrijkomen met het verwerken van het materiaal. Wij leveren echter PVC-vloeren die ontworpen en gemaakt worden in Nederland en dus voldoen aan onze richtlijnen. Daarnaast gebruikt onze leverancier 100% groene stroom en wordt er voor 30% aan gerecycled materiaal gebruikt in de rug van het product.

Neem gerust contact op of bezoek onze showroom

We zijn op werkdagen van 9:00 tot 16:00 uur en op zaterdagochtend van 9:00 tot 13:00 uur bereikbaar via de mail of telefoon. Daarnaast is onze showroom open voor bezoek. Je kunt gerust even bij ons binnenlopen wanneer je in de buurt bent, maar wanneer je hieronder een afspraak inplant zorgen we dat er een expert voor je klaar staat die uitgebreid de tijd kan nemen om jouw project door te spreken.

Zet de eerste stap naar jouw droominterieur

Maak hier direct een afspraak met een expert in onze showroom in Goes