fbpx
Ga naar de inhoud

Creatieve  oplossingen

Aan ieder detail lijkt te zijn gedacht in het luxe appartement van Adry en Steef Visser in Middelharnis. Het blijkt ook zo te zijn. Interieurstyliste Cindy Franssen dacht mee over vrijwel iedere ruimte in het appartement. Karakteristiek aan de woning zijn de schuine wanden, die zorgen voor veel sfeer maar ook voor de nodige uitdagingen. Na de slaapkamer en de badkamer, kwamen dan ook al snel andere ruimtes in beeld: de hal, het toilet en de garderobe, de tweede slaapkamer en badkamer. Adry: “Cindy kan alles, eigenlijk is er geen grens. Steeds zag ze in het appartement nieuwe mogelijkheden. Dat deed ze zo goed, dat ze in zeker zin haar eigen werk creëerde!”

De familie Visser verhuisde van een riant huis naar een appartement aan de haven. De wens was alle ruimte efficiënt te benutten, en waar mogelijk nog te verbeteren. Oorspronkelijk ging het om de badkamer en de slaapkamer, een grote open ruimte met schuine wanden. Steef: “Wij dachten dat de wanden vast stonden, maar Cindy liet ons zien dat er meer mogelijk was.” In de slaapkamer werd een extra wand ingevoegd in de plattegrond, zodat je niet meteen op het bed zou kijken. De grote open ruimte kreeg daarbij een handige en fraaie doorloopkast. Adry: “Ze heeft steeds originele, creatieve ideeën. Ze voelt daarbij ook heel goed aan wat wij willen. Daarbij is ze heel gedreven in alles wat ze doet: er mag echt geen hoekje of puntje af zijn, of ze regelt het!”

Bekijk alle interieurprojecten

Toen bleek dat de wandkast die was besteld voor de woonkamer een langere levertijd had, was het bijna een logische vraag: ‘kan Cindy dat niet?’ De maatwerk kast die ze ontwierp is nu een echte blikvanger geworden in de kamer, met donkerhouten achterpanelen en een bronzen profielstrip. Steef: “Zo bleven we steeds weer nieuwe dingen tegenkomen. Cindy heeft overal een creatieve oplossing voor. Zo hebben we haar op het laatst nog gevraagd het terras te doen. Hiervoor heeft ze een prachtig plan gemaakt met gepoedercoate stoelen en marmeren tafel. Wij hebben geen overdreven groot terras, maar het moet wel mooi zijn. En hierna wordt de entree nog aangepakt.”

Van den Dongen verzorgde ook de parketvloer in het gehele appartement. Adry: “Wim van den Dongen sprak met zoveel passie over vloeren: we moesten deze verouderd eiken vloer wel nemen! Cindy adviseerde overigens heel goed over alle materialen. Zo hebben we voor een luxe sunshower en bronzen kranen gekozen in de badkamer. Heel mooi, met prachtige mozaïektegels van glas. Zo rol je van het een in het ander.” Vier maanden lang werd uiteindelijk met drie of vier man tegelijk gewerkt in het appartement. Steef: “Op werktijd is zeker niet beknibbeld. ’s Avonds zagen we soms niet wat er gebeurd was, zo precies werd er gewerkt. Dan weet je dat je dat het 100% goed moet zijn. Maar dat vertrouwen was er vanaf het begin, dat ademde het hele project.”

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak hier direct een afspraak met een expert in onze showroom in Goes