fbpx
Ga naar de inhoud

Kasten op maat

Passen naadloos in jouw interieur

Ontdek de mogelijkheden van maatwerk kasten

Kasten op maat bieden niet alleen praktische voordelen, maar maken ook van een simpele wand een elegante blikvanger met prachtig afgewerkte details. Bij ons kun je terecht voor een op maat gemaakte kast die aansluit op de specifieke lay-out en opslagbehoeften van jouw woning. Of je nu op zoek bent naar een inloopkast, garderobekast, inbouw gangkast of tv-meubel, onze vakmensen staan voor je klaar!

Praktische opslagruimtes

Maak van rechte wanden of juist moeilijke hoeken praktische opslagruimtes met duurzame en kwalitatieve maatwerk kasten.

Precies in jouw stijl

Dankzij de vele mogelijkheden in design en afwerking kunnen we jouw maatwerk kast perfect laten aansluiten op de rest van je interieur.

Volledig ontzorgd

Van tekening tot inmeten tot snelle montage op locatie, we zorgen ervoor dat jij zonder zorgen kunt genieten van jouw maatwerk kast.

Materialen en afwerkingen

Als het gaat om materialen en afwerkingen voor maatwerk kasten, zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Kies je voor een inbouw kast met lades en contrasterende open vlakken? Of ga je voor een prachtige inloopkast waar je je complete garderobe overzichtelijk in kwijt kunt? We passen het ontwerp van jouw kast aan op jouw wensen en behoeftes.

Verder helpen we je met het maken van keuzes in houtsoorten, frontjes voor kasten en lades, grepen en mooie extra’s zoals verlichting en stopcontacten. Samen ontwerpen we de maatwerk kast die jij zoekt binnen jouw budget.

Zo gaan we te werk

Afspraak en raming

De eerste stap naar jouw maatwerk kast is het maken van een afspraak in de showroom. Hier maken we uitgebreid kennis en kunnen we aan de hand van jouw wensen, ruimte en budget in de meeste gevallen al een raming maken. Neem vooral foto’s of een schets van de ruimte en plaatjes die je hebt gevonden voor inspiratie mee.

De tekening en offerte

Na de geaccepteerde raming maken we een offerte. Onze specialist maakt een tekening. De kosten hiervoor brengen we in rekening, vanaf € 150 voor een gemiddelde kast. Complexere ontwerpen hebben een maatwerk prijs. We rekenen geen kosten wanneer een tekening niet nodig is of als je al een eigen tekening hebt.

Je opdracht is geplaatst

Wanneer je akkoord bent met de offerte en het uitgetekende ontwerp, spreken we de levertijd met elkaar af. Wanneer we een overeenstemming hebben bereikt ontvangen we jouw uiteindelijke opdracht en gaan we voor je aan de slag. We bestellen we de materialen en plannen je project in.

Het inmeten op locatie

Plan minstens 4 weken voor de uitvoerdatum een inmeetmoment in. We meten alles na; wanden, vloer- en plafondhoogtes, en de juiste plaatsing van technische installaties zoals kranen en wandcontactdozen. Op basis hiervan maken we definitieve werktekeningen die we met jou bespreken.

De productie

Na je akkoord op de werktekeningen gaan we aan de slag in onze werkplaats. De onderdelen worden gefreesd, gezaagd en zoveel mogelijk geassembleerd. Hoe meer we jouw project in onze werkplaats kunnen voorbereiden, hoe korter de montagetijd en hoe sneller je kunt genieten van je maatwerk kast.

Een snelle montage

In de laatste stap gaan we je meubel monteren. Meestal doen we dat met minimaal twee meubelmakers en altijd mensen uit ons eigen team. Zij monteren het meubel, leggen het gebruik en eventueel onderhoud ervan uit en leveren het meubel aan je op!

Wat kosten maatwerk kasten?

De prijs voor kasten op maat kunnen sterk variëren afhankelijk van de afmetingen van de kast, de keuze in materialen en afwerkingen. Gemiddeld kun je uitgaan van een prijs van ongeveer € 1250,- tot € 1750,- per meter die de maatwerkkast in zal nemen. Wil je echter een kast van premium materialen en afwerkingen, dan kan dit verder oplopen.

Wil je alvast een ruwe prijsschatting voor jouw maatwerk kast? Doorloop de vragenlijst om een eerste prijsschatting te zien voor jouw project. Let erop dat deze prijs een schatting is en de uiteindelijke offerte kan variëren afhankelijk van de keuzes in materialen en afwerkingen. Maak voor een definitieve offerte een afspraak in onze showroom in Goes.

  Bereken vrijblijvend een kast op maat.

  BergkastWandmeubelMaatwerk meubel

  Wat is de gewenste breedte van de kast?

  Wat is de ruimte die ongeveer beschikbaar is voor de kast.

  meter

  Welke extra's spreken je aan?

  Meerdere keuzes mogelijk

  PlankenHandgrepenLadesVerlichting

  Gaat je voorkeur uit naar gedeeltelijk open of gesloten kast?

  opengedeeltelijk opengesloten

  Extra informatie(optioneel)

  Bijvoorbeeld een foto van de locatie van de kast

  Contactgegevens

  Vul hier je e-mailadres in om de eerste prijsschatting in jouw mailbox te ontvangen. Wij gaan jouw antwoorden nalopen en je zo snel mogelijk een mail sturen met de prijsindicatie. Je ontvangt verder geen ongewenste marketing e-mails

  Zet de eerste stap naar jouw droominterieur

  Maak hier direct een afspraak met een expert in onze showroom in Goes