fbpx
Ga naar de inhoud

Maatwerk keukens

Tot op de millimeter nauwkeurig

Ontdek de keuken van jouw dromen

Een keuken is niet alleen een functionele ruimte in huis, maar ook een plek waar we samenkomen met familie en vrienden om te koken, te eten en tijd door te brengen. Een maatwerk keuken biedt de mogelijkheid om deze ruimte volledig af te stemmen op je persoonlijke wensen en behoeften, waardoor het een unieke toevoeging aan je huis wordt. Lees meer over de voordelen van maatwerk keukens en ontdek hoe je met ons team van experts jouw droomkeuken kunt realiseren.

Perfect passend

Een maatwerk keuken wordt speciaal voor jou ontworpen om perfect te passen en optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte in jouw huis.

Een uniek ontwerp

Vrijwel alles is mogelijk met een maatwerk keuken. Kies uit verschillende soorten hout, afwerkingen, indelingen en mooie extra’s zoals soft-close en verlichting.

Voor jarenlang plezier

Jouw maatwerk keuken wordt gebouwd met materialen van hoge kwaliteit door echte vakmensen. Het resultaat is een keuken waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Materialen en afwerkingen van maatwerk keukens

Bij het ontwerpen van een maatwerk keuken zijn er talloze opties als het gaat om materialen en afwerkingen. Of je nu op zoek bent naar een warme en natuurlijke uitstraling of een strakke en moderne afwerking, er is voor ieder wat wils. Wij hebben geen showroom met demokeukens, want we maken jouw keuken uniek voor jouw project. We beschikken over een ruime bibliotheek van materialen en adviseren je graag bij het kiezen uit al deze mogelijkheden.

Onze materialen variëren van prachtige matte of hoogglans panelen en diverse houtsoorten tot materialen zoals roestvrij staal, glas en composietsteen of Dekton. Naast de materialen bieden we ook een ruim assortiment aan grepen of de keuze voor een greeploze uitvoering. En wat te denken van hoogwaardige ladesystemen van Blum, maatwerk afvalsystemen of uittrekelementen als een apothekerskast of uitzwenkbare plateaus voor pannen in je hoekkast.

Voor wat betreft de keukenapparatuur hebben we een keuze uit een assortiment van apparaten van diverse premium merken, zoals Siemens, Bora en Quooker. Je bent echter ook vrij om zelf je apparatuur aan te schaffen. We rekenen dan alleen de kosten voor het monteren van de apparatuur.

Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste materialen, afwerkingen en accessoires die passen bij jouw persoonlijke smaak en stijl. Maak gerust een afspraak in de showroom om jouw wensen door te spreken en de eerste stap naar het realiseren van jouw droomkeuken te zetten!

Zo gaan we te werk

Afspraak en raming

De eerste stap naar jouw maatwerk keuken is het maken van een afspraak in de showroom. Hier maken we uitgebreid kennis en kunnen we aan de hand van jouw wensen, ruimte en budget in de meeste gevallen al een raming maken. Neem vooral foto’s of een schets van de ruimte en plaatjes die je hebt gevonden voor inspiratie mee.

De tekening en offerte

Na de geaccepteerde raming maken we een offerte. Onze specialist maakt een tekening, waarvan we de kosten in rekening brengen, vanaf ongeveer € 150. Plaats je jouw opdracht, dan brengen we de tekenkosten in mindering. We rekenen geen kosten wanneer een tekening niet nodig is of als je al een eigen tekening hebt.

Je opdracht is geplaatst

Wanneer je akkoord bent met de offerte en het uitgetekende ontwerp, spreken we de levertijd met elkaar af. Wanneer we een overeenstemming hebben bereikt ontvangen we jouw uiteindelijke opdracht en gaan we voor je aan de slag. We bestellen we de gewenste materialen en plannen je project in.

Het inmeten op locatie

Plan minstens 4 weken voor de uitvoerdatum een inmeetmoment in. We meten alles na; wanden, vloer- en plafondhoogtes, en de juiste plaatsing van technische installaties zoals kranen en wandcontactdozen. Op basis hiervan maken we definitieve werktekeningen die we met jou bespreken.

De productie

Na je akkoord op de werktekeningen gaan we aan de slag in onze werkplaats. De onderdelen worden gefreesd, gezaagd en zoveel mogelijk geassembleerd. Hoe meer we jouw project in onze werkplaats kunnen voorbereiden, hoe korter de montagetijd en hoe sneller je kunt genieten van je maatwerk keuken.

Een snelle montage

In de laatste stap gaan we je keuken bij je monteren. Meestal doen we dat met minimaal twee meubelmakers en altijd mensen uit ons eigen team. Zij monteren het alle onderdelen, leggen het gebruik en eventueel onderhoud ervan uit en leveren de complete keuken aan je op!

Wat kost jouw maatwerk keuken?

Maatwerk keukens kunnen in prijs variëren vanwege de verschillende opties en materialen die beschikbaar zijn. Het is belangrijk om te begrijpen dat maatwerk keukens doorgaans duurder zijn dan standaard keukens, maar dat ze ook van hogere kwaliteit zijn en ontworpen om lang mee te gaan.

De kosten van een maatwerk keuken zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de keuken, het gekozen materiaal, de afwerking en de installatiekosten. Een grotere keuken met meer kastjes en lades zal bijvoorbeeld meer kosten dan een kleinere keuken. Materialen zoals massief hout en graniet zijn doorgaans duurder dan materialen zoals laminaat of composietsteen.

Bij het ontwerpen van een maatwerk keuken is het belangrijk om een budget in gedachten te houden en dit te communiceren met ons team van experts. Zo kunnen we rekening houden met jouw budget en alternatieven voorstellen die passen bij jouw wensen en behoeften. Door goed te communiceren en te plannen, kunnen we samenwerken om de maatwerkkeuken van je dromen binnen jouw budget te realiseren.

De maatwerk keuken van Betina en Jeff

Oorspronkelijk was het een oude damwand. Nu vormt het prachtige werkblad van reclaimed oud hout vormt een mooi contrast met het stalen keukenblad en de strak gespoten kasten.

De droomkeuken van familie Lugtenburg

“In het ontwerp van onze woning heeft de keuken vanaf het begin een centrale rol gespeeld. Het moest een echte leefkeuken worden, een belangrijke plek in huis. We hebben het hele huis min of meer rond de keuken ontworpen.”

De strakke keuken van familie Visser

Het strakke karakter van de keuken wordt benadrukt door het ontbreken van vingerafdrukken en krassen. “Dat is geen kwestie van poetsen maar van Arpa Fenix HPL met nano technologie.”

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak hier direct een afspraak met een expert in onze showroom in Goes