Genieten van kwaliteit

Nolet’s Vistro is een begrip in Zeeland en daarbuiten. In 1987 begonnen als mosselrestaurant, is het gerenommeerde visrestaurant die beschrijving inmiddels verre ontgroeid. Verrassende, pure gerechten met vissoorten en schelpdieren uit de streek voeren de boventoon in de uitgebreide kaart die mensen graag een eindje laat (om)rijden. Als ze al niet komen om te genieten van de maritieme sfeer en gastvrije bediening.

Nautische ambiance
Sinds de broers Juri en Danny Nolet het bedrijf overnamen van hun ouders, is de lat alleen nog maar hoger komen liggen. Gastronomisch genieten, op een ongedwongen manier. Daarbij gaat ook veel aandacht uit naar de juiste ambiance. Het restaurant laat zich het best omschrijven als een doordachte huiskamersfeer, met grafische elementen in nautische stijl, in combinatie met modern meubilair waar een houten parketvloer de basis vormt.

De meest recente uitbreiding van de Vistro betreft het nieuwe buitenterras waarvoor Van den Dongen Parket begin dit jaar de handen ineensloeg met Palladio uit Heinkenszand. Bart van den Dongen: “De sfeer en kwaliteit die je binnen ervaart, is doorgetrokken naar buiten. Het buitenparket van padoek is nu nog rood van kleur, dit gaat later vergrijzen. Dat vormt een prachtige basis die helemaal past in de couleur locale van Yerseke, maar door de combinatie met de design buitenmeubels van Palladio het exterieur meteen op niveau zet.”

Compliment
Hij kijkt met tevredenheid terug op een bijzonder project. “Het is altijd fijn om met partijen te werken die echt voor kwaliteit gaan. Corné Tempelaars van Palladio was in eerste instantie ook degene die Juri Nolet adviseerde naar ons te komen voor het buitenparket bij zijn privé-woning. Dat waardeer je, en wij beschouwen het zeker als een compliment dat wij ook mochten meedenken over het nieuwe terras van de Vistro. Het is prachtig om grote projecten te doen in heel Nederland, maar Zeeland blijft toch onze thuisbasis.”