Onze vloerprojecten uitgelicht

Door onze ervaring met grootschalige en kleinschalige projecten weten wij in alle situaties hoe kritisch de eisen kunnen zijn die aan een houten projectvloer worden gesteld. In hotels, winkels en anders publieke locaties is de duurzaamheid van de houten vloer minstens zo belangrijk als de uitstraling. De bijzondere locaties waar wij een houten projectvloer mochten leggen, waren een uitdaging, maar ook een bron van inspiratie. Elke houten vloer of gevel, maar ook elk pand heeft tenslotte zijn eigen unieke karakter.

Slot Oostende

Goes

Hyatt’s Regency

Amsterdam

BLUE Amsterdam

Amsterdam

Nolet’s Vistro

Yerseke

Poppe Installatietechniek

Kloosterzande

Hyatt’s Andaz

Prinsengracht Amsterdam

Hotel Katoen

Goes

Omoda

Goes

Maritiem strandhuis

Wemeldinge

The Hoxton

Herengracht Amsterdam

Oil & Vinegar

Antwerpen

Doorlopende vloer

's-Heer Abtskerke

De Witte Raaf

Arnemuiden

Nieuwbouwwoning

's-Gravenpolder

particulier vakantiehuis

Domburg

Particuliere villa

Wilhelminadorp

Inspiratie en uitdaging

Een houten vloer, die is gekozen op karakter en met vakmanschap gelegd, voegt direct waarde en beleving toe aan uw ruimte. Zodat gasten of bezoekers net wat langer blijven om van de ambiance te genieten. Wij begrijpen echter heel goed wat het voor u betekent als wij uw nieuwe vloer komen installeren. Een (project)vloer die niet toegankelijk is voor publiek kost eenvoudig geld. Wij proberen daarom in alle omstandigheden de normale gang van zaken zoveel mogelijk doorgang te laten vinden. Wij kennen het belang van een strakke planning, zelfs onder onmogelijke condities.

Laat u inspireren door de houten projectvloeren die wij op bovenstaande locaties mochten adviseren en leggen. En voor zover het publieke locaties betreft, zouden we zeggen: ga eens een kijkje nemen om te voelen hoe de houten vloer de basis vormt, ook van een projectmatig of commercieel interieur.